Бесплатни курс о основама Мајкрософт Мултипоинт оперативног система

поставио/ла ОШ ХРШ Информатика и рачунарство 06.03.2012. 11:51   [ ажурирано 06.03.2012. 11:52 ]
Од 12. марта 2012. године почиње нови бесплатни курс стручног усавршавања наставника, који се спроводи електронским путем, а акредитован је под бројем 114 у Каталогу стручног усавршавања запослених у образовању за 2011/2012 годину као изборни.
Курс ће вас упознати са основама Мајкрософт Мултипоинт оперативног система, радом на наставничком као и наученичким рачунарима, инсталацијом закрпа и осталим операцијама које спадају у редовно одржавање једне рачунарске учионице под овим оперативним системом.
Курс је намењен учитељима, наставницима 5-8 разреда и осталим сарадницима који на располагању имају рачунарску учионицу са Виндоус Мултипоинт сервером.
Такође на курсу могу учествовати и наставници/професори разредне наставе, наставници/професори предметне наставе – основне школе, професори предметне наставе – гимназије, професори предметне наставе – средње стручне школе, наставници практичне наставе – средње стручне школе, сарадници у настави (ромски асистенти и сарадници у ССШ, музичким и балетским школама), професори стручних предмета у уметничким школама (музичким, балетским, ликовним), наставници/професори у школама за образовање ученика са сметњама у развоју, васпитачи у предшколским установама, медицинске сестре- -васпитачи, сарадници, педагошки асистенти и помоћни наставници, стручни сарадници, васпитачи у домовима ученика, директори/помоћници директора који имају приступ горе поменутој опреми.
Уколико сте раније похађали ПИЛ курсеве искористите своје старо корисничко име и лозинку за приступ , тако што ћете прво кликнути на ОВАЈ ЛИНК, пријавити се , а онда одабрати курс о Мултипоинт серверу.
Линкови:
Са линка.
Comments